Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ioana Bran: ”Guvernarea se câștigă prin vot, nu prin moțiuni”
Cabinet Parlamentar Ioana Bran  - Joi, 10 Octombrie 2019

La scurt timp după aflarea rezultatului moțiunii de cenzură care a dus la căderea Guvernului, deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, și-a exprimat punctul de vedere cu privire la consecințele acesteia:

”După fiecare victorie, ca și după fiecare înfrângere urmează …a doua zi. Faptul că moțiunea de cenzură a fost adoptată nu înseamnă că PSD, reprezentant autentic al stângii românești, va dispărea. Nu înseamnă că idealurile noastre și dorința noastră de a munci pentru bunăstarea românilor vor fi șterse cu buretele. După cum nu vor fi șterse realizările ultimilor trei ani. Realizări care au făcut mai bună viața pensionarilor, tinerilor, medicilor, profesorilor, muncitorilor, antreprenorilor și fermierilor.

Opoziția, sprijinită puternic de un președinte de țară pentru care Constituția nu are valoare și care a intrat în campanie electorală mult înainte de începerea oficială a acesteia, a reușit azi doar să destabilizeze România. Formarea unui guvern din mai multe partide politice eterogene, cu mulți „oșteni” de stânsură, nu va fi ușoară. Până se vor împăca grupurile de fugari din diferite partide, va trece timp. Timp în care foarte multe proiecte bune pentru români vor stagna.

Sigur, îndârjirea opoziției împotriva noastră ne obligă și pe noi să fim mai atenți cu oamenii pe care îi promovăm și să cumpănim mai bine deciziile politice. PSD are capacitatea de a-și corecta greșelile și de a continua să îi reprezinte pe toți cei care cred în social-democrație. Noi știm să lucrăm constructiv și atunci când suntem la putere, și atunci când suntem în opoziție.

Închei spunând, așa cum am mai spus, că moțiunea de cenzură este un instrument al democrației. Dar adaug că guvernarea se câștigă prin vot, nu prin moțiuni!” – a declarat Ioana Bran.

Totodată, ea a făcut câteva comentarii acide la adresa unuia dintre cei trei trădători din PSD care au avut un aport considerabil la rezultatul votului de joi din Parlament:

”Sunt indignată și dezgustată de fățărnicia unui „om” în care am crezut: Gabriel Petrea.

Președintele TSD a votat împotriva Guvernului și împotriva partidului în care s-a format ca politician și care l-a promovat ca pe un politician de valoare. A uitat de unde vine, a uitat că ani de zile tinerii social-democrați au avut încredere în el și l-au sprijinit. A uitat că reprezenta organizația de tineret a PSD, o echipă din care a făcut parte și care a avut încredere în el.

Azi, Gabriel Petrea și-a arătat adevărata față! Și-a urmărit interesul propriu și și-a trădat colegii și prietenii. Am crezut că, tânăr fiind, are coloană vertebrală. M-am înșelat! Azi a trădat! Trist…”

Tags: motiune  cenzura  ioana bran  
1434 vizite
Distribuie pe